Україна

Загроза наступу РФ – МЗС зробило заяву щодо заходів із протидії – 1News


Фото з відкритих джерел

Наголошується, що ЗСУ постійно відстежують розвиток подій і готові давати відсіч будь-яким посяганням на територіальну цілісність та суверенітет України

Міністерство закордонних справ України зробило заяву щодо заходів із протидії агресивним діям Російської Федерації. У відомстві заявили, що критично важливо зберігати спокій, консолідуватися всередині країни. Про це повідомляється на сайті МЗС.

Зазначається, що армія та дипломатія роблять все, щоб Україна залишалась стійкою та готовою до різних сценаріїв розвитку подій.

“Комплексний пакет стримування Росії, запропонований партнерам Україною в листопаді 2021 року, став ефективним інструментом протидії агресивній політиці Кремля і зараз наша держава має сильну позицію завдяки скоординованим дипломатичним контактам на всіх рівнях, завершенню підготовки в США та ЄС жорстких санкцій, постачанням зброї та наданій макрофінансовій допомозі”, – йдеться у повідомленні.

1News за темою: Кулеба назвав чотири напрямки стримування російської агресії

Також у відомстві заявили, що ЗСУ постійно відстежують розвиток подій і готові давати відсіч будь-яким посяганням на територіальну цілісність та суверенітет України.

“Нині критично важливо зберігати спокій, консолідуватися всередині країни, уникати дій, що розхитують стабільність та сіють паніку”, – йдеться у заяві.

Українська дипломатія цілодобово перебуває на зв’язку з усіма ключовими партнерам, оперативно отримує необхідну безпекову інформацію, що дозволяє вживати своєчасні дії, додали в МЗС.

Нагадаємо, раніше президент США Джо Байден порадив американцям, які залишаються в Україні, виїхати з нашої держави. Він сказав, що “все може швидко вийти з-під контролю”.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button