Україна

Загроза наступу РФ – Кулеба закликав не вірити апокаліптичним прогнозам – 1News

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба


Фото з відкритих джерел

Міністр зазначив, що Україна має потужну армію та готова до будь-якого розвитку сценарію у разі можливого вторгнення агресора на територію нашої країни

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба висловився про різні сценарії наступу Російської Федерації на територію України. Він закликав не вірити апокаліптичним прогнозам різних видань. Про це глава української дипломатії написав на своїй сторінці у Twitter.

За його словами, Україна має потужну армію та готова до будь-якого розвитку сценарію у разі можливого вторгнення агресора на територію нашої країни.

“Не вірте апокаліптичним прогнозам. В різних столицях прораховують різні сценарії, але Україна готова до будь-якого розвитку подій. Сьогодні Україна має потужну армію, безпрецедентну міжнародну підтримку та віру українців у свою державу. Це ворог має нас боятися, а не ми його”, – написав Кулеба.

1News за темою: Чергова спроба нашкодити українсько-чеським відносинам, – Кулеба про заяву Земана

Нагадаємо, минулого місяця глава МЗС України заявив, що Україна тісно співпрацює зі своїми партнерами і союзниками для впровадження комплексного пакета стримування Росії. Він включає дипломатичні заходи, санкції та оборонне співробітництво.

Раніше Кулеба заявив, що Україна продовжує працювати над тим, щоб Росія замість ультиматумів на тему європейської безпеки почала сумлінно виконувати Гельсінський декалог. За його словами, йдеться про припинення агресії на Донбасі, деокупацію Криму, врегулювання конфліктів у Грузії та Молдові.


Джерело

Back to top button