Україна

Загроза наступу РФ – Консульство Росії в Одесі не прийматиме громадян – 1News


Фото з відкритих джерел

Рішення пояснили “оптимізацією штату” та “аналогічними діями західних країн”

Генеральне консульство РФ в Одесі зупиняє прийом громадян на невизначений термін. Про це повідомила пресслужба дипустанови.

“У звʼязку з оптимізацією штату Генерального консульства Росії в Одесі, обумовленої аналогічними діями низки західних країн, а також з урахуванням несприятливої ​​епідеміологічної обстановки, запис за новими заявками на прийом зупиняється до розміщення окремого оголошення. Прийом відвідувачів, що вже записалися, буде здійснюватися суворо відповідно до призначеної дати і часу”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що готові документи генконсульство може видати найближчим часом. Проте надання низки послуг “зупиняється до публікації окремої інформації”. Зокрема, це стосується видачі дозволів на тимчасове проживання, віз, паспортів тощо.

В індивідуальному порядку після направлення попередньої заявки електронною поштою можуть розглянутиприйом громадян, у яких закінчується термін дії закордонного паспорта та тих, кому потрібно зареєструвати факт народження або смерті.

1News за темою: США евакуйовують з України дипломатів та зупиняють консульські послуги, – Держдеп

Нагадаємо, не так давно у Міністерстві закордонних справ Росії спростували інформацію про евакуацію своїх дипломатів із України. В Москві запевняли, що посольство в Києві працює у штатному режимі.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button