Україна

Загострення ситуації на Донбасі – Україна не буде вести переговорів з ЛДНР – тільки з РФ – 1News

Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов


РНБО

За його словами, Зеленський зробив заяву, що він у будь-який час готовий зустрітися з Путіним, однак росіяни відмовляються від таких переговорів

Україна буде вести перемовини лише з Російською Федерацією, а не з представниками так званих “ЛДНР”. Про це заявив секретар Ради національної безпеки й оборони (РНБО) Олексій Данілов під час брифінгу, який присвячений загостренню ситуації на Донбасі.

“Перемовини ми можемо вести тільки з Російською Федерацією. Ми не можемо вести перемовини з людьми, які не мають жодного стосунку до самостійності, вони не приймають жодних самостійних рішень. Усі рішення приймаються тільки у Москві. Володимир Зеленський зробив заяву, що він у будь-який час готовий зустрітися з Путіним, щоб проводити ці перемовини. На сьогоднішній день, на жаль, вони відмовляються від цих перемовин”, – зазначив секретар РНБО.

1News за темою: Шольц: Дуже важливі прямі переговори з Києвом та Москвою

Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленський заявив, що Україна не піде на переговори з так званими керівниками тимчасово непідконтрольних територій (ОРДЛО), оскільки, на його думку, політичні питання вони не вирішують.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button