Україна

За добу на Донеччині росіяни вбили двох цивільних


За добу на Донеччині росіяни вбили двох цивільних

За 10 липня росіяни вбили двох жителів Донеччини: у Торецьку та Новоекономічному. Ще одна людина в області за добу дістала поранення.

За попередню добу на Донеччині внаслідок російських обстрілів загинуло двоє цивільних, ще одну людину поранено. Про це повідомив голова Донецької ОВА Вадим Філашкін.

“Росія вбиває цивільних! За 10 липня росіяни вбили двох жителів Донеччини: у Торецьку та Новоекономічному. Ще одна людина в області за добу дістала поранення”, – йдеться в повідомленні.

На інфографіці нижче загальна кількість жертв росіян на Донеччині подана без урахування Маріуполя та Волновахи, в яких неможливо отримати точні дані через те, що міста перебувають під окупацією.

 

Філашкін додав деяких подробиць щодо наслідків обстрілів Донеччини.

Покровський район. У Кураховому та Гострому від обстрілів здійнялися пожежі у приватних будинках; у Берестках пошкоджено садові будинки.

Краматорський район. У Зарічному Лиманської громади пошкоджено будинок. У Миколаївці Костянтинівської громади повторно пошкоджені приватні будинки.

Бахмутський район. У Торецьку пошкоджено 2 будинки і адмінбудівлю. У Часовоярській громаді пошкоджені 8 приватних будинків, 2 багатоповерхівки і господарча будівля.

Раніше повідомлялося, що росіяни обстріляли 21 населений пункт Херсонщини, є жертва і поранені.

Росіяни ударили балістикою по Сумщині: є поранений

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button