Україна

За добу Херсонщина пережила 102 обстріли, є загибла й поранені


За добу Херсонщина пережила 102 обстріли, є загибла й поранені

Ворожі війська випустили по території Херсонської області 673 снаряди з мінометів, артилерії, Градів, танків, БПЛА та авіації.

За попередню добу, 14 грудня, ворожі війська понад 100 разів обстріляли Херсонщину, загинула одна людина, є поранені. Про це повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

“За минулу добу противник здійснив 102 обстріли, випустивши 673 снаряди з мінометів, артилерії, Градів, танків, БПЛА та авіації. По місту Херсон ворог випустив 30 снарядів. Російські військові поцілили  у житлові квартали населених пунктів області; підприємства та зерновий термінал у Херсонському районі. Через російську агресію 1 людина загинула, ще 2 – дістали поранення, – йдеться у повідомленні голови ОВА.

Нагадаємо, у ніч з 13 на 14 грудня опівночі росіяни тричі вдарили по селу Миролюбівка Херсонського району. Під завалами зруйнованого вибухом будинку загинула 63-річна жінка.

Перед тим в одному з приміських селищ Херсонщини снаряд влучив у літню кухню. З-під завалів рятувальники дістали поранену жінку, яку передали медикам та деблокували тіло загиблого чоловіка.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button