Україна

З окупованих територій Херсонщини повернуто ще п’ятьох українських дітей


З окупованих територій Херсонщини повернуто ще п ятьох українських дітей

Голова ОВА подякував усім причетним до справи повернення дітей: організації Save Ukraine, органам опіки та піклування, службам у справах дітей області.

На Херсонщині вдалося повернути з окупацію на підконтрольну Україні територію області ще п’ятьох дітей. Про це повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

“Ще п’ятьох дітей повернуто з окупації. Двоє з них мають родини, і їх вдалося вивезти разом з батьками. Ще троє – діти з категорії тих, які опинилися в складних життєвих обставинах. Зараз усі вони у безпечному місці, їм надається необхідна допомога”, – йдеться в повідомленні голови ОВА.

Прокудін подякував усім причетним до справи повернення дітей: організації Save Ukraine, органам опіки та піклування, службам у справах дітей області.

Нещодавно повідомлялося, що російські загарбники вивезли дітей з психоневрологічного будинку-інтернату на Херсонщині і відправили їх до російського міста Пензи. Переїздом опікувалася Марія Львова-Бєлова, яка перебуває в міжнародному розшуку за організацію депортації українських дітей.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button