Україна

Єврокомісія призначила директорку у справах відносин з Україною


Єврокомісія призначила директорку у справах відносин з Україною

До цього призначення Анна Ярош-Фріз виконувала обов’язки директора Української служби в DG NEAR, одночасно працюючи головою Секретаріату багатосторонньої платформи донорів G7 для України.

Колегія Єврокомісії призначила Анну Ярош-Фріз на посаду директора Української служби в Генеральному директораті з Європейського сусідства та переговорів про розширення. До цього Ярош-Фріз виконувала обов’язки директора Української служби в DG NEAR, одночасно працюючи головою Секретаріату багатосторонньої платформи донорів G7 для України.Про це з посиланням на пресслужбу Європейської комісії пише Укрінформ.

Повідомляється, що рішення набуде чинності з 16 грудня 2023 року.

Ярош-Фріз – громадянка Польщі, має ступінь доктора економічних наук. 

Анна Ярош-Фріз 20 років працює в Єврокомісії. Її робота в різні роки була пов’язана з багатьома сферами, зокрема зі стратегічною координацією й комунікацією, внутрішніми відносинами між інституціями, контактами з офіційними особами, бюджетними процедурами і справами в галузі конкуренції.

Раніше повідомлялося, що уряд призначив нового голову Держспецзв’язку. Юрій Мироненко до війни працював у бізнесі і банківській сфері.

Кабмін призначив нового заступника міністра оборони

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button