Спорт

Росіяни знищили спортивну базу Динамо у Запоріжжі

Росіяни знищили спортивну базу Динамо у Запоріжжі

Фото: facebook.com/vgytzait/
База Динамо у Запоріжжі після обстрілу росіянами

Міністр молоді та спорту України Вадим Гутцайт розповів про черговий удар терористів по спортивній інфраструктурі.

Російські терористи продовжують наносити удар по українському спорту. Цього разу терористи обстріляли спортивну базу Динамо у Запоріжжі, знищивши її.

Як повідомив міністр молоді та спорту України Вадим Гутцайт, це вже 351-й спортивний об’єкт, який постраждав від рук окупантів під час повномасштабного вторгнення.

“Черговий удар росіян по спортивній інфраструктурі. Через ракетний обстріл спортивна база Динамо у Запоріжжі – наша гордість і місце олімпійських надій – тепер зруйнована.

Це вже 351-й спортивний об’єкт у 14 областях України, який постраждав від початку повномасштабного вторгнення.

Це наш спільний біль і втрата. Це чергова спроба окупантів знищити наше олімпійське майбутнє. Але ніхто не зламає нашого духу. Українці завжди показують надлюдську силу і відвагу.

Ми будуємо майбутнє, де спорт об’єднує, а не розділяє. Де стадіони – це місця радості та тріумфу, а не страху”, – написав Гутцайт.

Нагадаємо, серед інших великих об’єктів спортивної інфраструктури в Україні, окупанти від 24 лютого 2022 вже зруйнували льодові арени в Маріуполі, Харкові та Дружківці, Палац спорту в Сєвєродонецьку, понівечили стадіони на Київщині та Чернігівщині.

 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button