Україна

Вистрелили шість разів: у Дніпрі вбили відомо місцевого активіста


Вистрелили шість разів: у Дніпрі вбили відомо місцевого активіста

Тіло активіста Михайла Тонконогого чоловіки закопали в лісосмузі, а його авто відігнали в гараж.


У Дніпрі правоохоронці затримали двох чоловіків за підозрою у вбивстві 32-річного активіста. Про це повідомила пресслужба поліції в четвер, 25 липня.

Йдеться про місцевого активіста та керівника місцевої профспілки автоперевізників Михайла Тонконогого, пише Суспільне.Дніпро.

 
У вівторок, 23 липня, до поліції надійшло повідомлення про зникнення безвісти 32-річного чоловіка, який поїхав з дому на автомобілі Škoda Octavia. Наступного дня правоохоронці встановили, що чоловік став жертвою злочину. Його тіло з вогнепальними пораненнями виявили в лісосмузі біля одного із садових товариств Дніпра.
 
За даними слідства, 22 липня фігуранти домовились про зустріч з потерпілим. Між ними виник конфлікт, внаслідок якого двоє чоловіків застрелили активіста шістьма пострілами зі зброї.
 
Після цього підозрювані викинули зброю у водойму, тіло закопали в лісосмузі, а авто вбитого відігнали в заздалегідь орендований гараж.
 
Правоохоронці затримали двох підозрюваних – 39-річного жителя села Слобожанське та 23-річного дніпрянина.

Обом затриманим оголосили підозру в умисному вбивстві. Їм загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення. 
 
Як пише Суспільне, Михайло Тонконогий був головою профспілки автоперевізників Дніпра, активістом, волонтером, а також співорганізатором акцій з вшанування загиблих кіборгів, оборонців Донецького аеропорту.

Нагадаємо, 25 липня правоохоронці затримали у Дніпрі підозрюваного у вбивстві громадської діячки Ірини Фаріон. У МВС повідомили, що 18-річний затриманий є мешканцем Дніпра. Слідство схиляється до думки, що стрілець – лише виконавець.

ЗМІ назвали ім’я підозрюваного у вбивстві Фаріон

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 × 1 =

Back to top button