Події

Вирок у резонансній справі щодо розстрілу 5 людей на заводі Південмаш у Дніпрі: …

Вирок у резонансній справі щодо розстрілу 5 людей на заводі Південмаш у Дніпрі: деталі справи у коментарі прокурора Дніпровської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Східного регіону Олега Копилова

▫️За публічного обвинувачення прокурорів Дніпровської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Східного регіону ухвалено вирок солдату-строковику Нацгвардії України – довічне позбавлення волі.

▫️Суд визнав його винним у порушенні статутних правил взаємовідносин, вбивстві та замаху на вбивство двох і більше осіб, викраденні зброї, дезертирстві, а також порушенні статутних правил вартової служби та незаконному поводженні зі зброєю.

▫️У ніч з 26 на 27 січня 2022 року солдат-строковик був включений до складу варти, що охороняла державне підприємство. Уночі він викрав зброю, після чого вчинив стрілянину. Внаслідок цього загинули четверо військовослужбовців та працівниця підприємства. Ще п’ятеро військовослужбовців отримали поранення різного ступеню тяжкості.

▫️Після скоєного стрілок зник з місця несення служби зі зброєю. Однак в той же день його затримали працівники правоохоронних органів.

Video is too big

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

fourteen + fourteen =

Back to top button