Україна

Вибух на Кримському мосту може бути провокацією РФ – Гуменюк


Вибух на Кримському мосту може бути провокацією РФ - Гуменюк

Створення подібних сценаріїв є типовим для країни-агресора і особливо “актуальним” на тлі питання про “зернову угоду”.

Вибух на Кримському мосту може бути російським сценарієм, реалізованим перед продовженням “зернової угоди”. Про це в ефірі телемарафону 17 липня заявила керівник пресцентру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк.

“Характерним є те, що за такого зосередження корабельного угруповання в даному районі та загальної напруги на тлі питання пролонгації “зернової угоди”, створення подібних провокацій, про які дуже голосно відразу рапортує окупаційна влада Криму, є типовим способом вирішення питань країною-агресором”, – наголосила вона.

Нагадаємо, у Головному управлінні розвідки Міноборони наголосили, що не коментують причин інциденту на Кримському мосту. Водночас там нагадали слова очільника відомства Кирила Буданова, що “міст – конструкція зайва”.

Як повідомляв 1News, вночі 17 липня на Кримському мосту пролунали вибухи. За даними соцмереж, обвалилася значна його частина.

У РФ стверджують, що “пошкоджено дорожнє полотно”, а опори мосту нібито цілі. Про причини інциденту не повідомляється. Відомо про двох загиблих і одну постраждалу неповнолітню.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button