Україна

Вторгнення РФ – Віктор Суслов заявив, що гуманітарної катастрофи в Україні немає – 1News


pnk.tv

Віктор Суслов констатував, що на сьогодні ситуація в країні досить стабільна

Гуманітарної катастрофи в Україні немає – є електро-, тепло-, водопостачання, працюють магазини, можна придбати продукти. Про це в ефірі “UKRlive” під час включення заявив колишній міністр економіки України Віктор Суслов.

https://www.youtube.com/watch?v=XNiPcQDuacg

Віктор Суслов наголосив, що у сьогоднішній ситуації не потрібно панікувати і кудись бігти, особливо, якщо не відомо, куди бігти і де зупинитися, на які гроші жити.

“Перш, ніж щось робити, треба розуміти, що ти робиш, яка мета. Все-таки у нас є життєзабезпечення міст, у нас немає руйнувань і у нас повсюдно є електрика, працює опалення, водопостачання, тобто гуманітарної катастрофи в країні немає. Незважаючи на всі хвилювання, але магазини працюють, банківські картки, гроші приймають, продукти купити можна. Тобто в цьому плані ситуація на сьогодні досить стабільна. І ті військові дії, які проводяться, вони все-таки, в основному, виражаються у формі зіткнень Збройних сил однієї і іншої країни”, – сказав Віктор Суслов.

1News за темою: Жителів Харкова закликали терміново спуститися в укриття, – Терехов

Нагадаємо, вранці 24 лютого Росія почала нове вторгнення в Україну – авіаударам піддалися декілька міст. Під прицілом військова інфраструктура. Детальніше про це читайте тут.

Верховна Рада проголосувала за запровадження воєнного стану у зв’язку із вторгненням російських військ.

В країні оголосили загальну мобілізацію. Відповідний проєкт закону президент України Володимир Зеленський вніс до Верховної Ради.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button