Світ

Кандидат у президенти США заявив, що паразит виїв частину його мозку

Кандидат у президенти США заявив, що паразит виїв частину його мозку

Фото: gettyimages

Роберт Кеннеді-молодший

Політик визнав когнітивні проблеми, заявивши про втрату короткочасної та довготривалої пам’яті через хробака, який з’їв частину його мозку, а потім помер.

У мозкунезалежного кандидата у президенти США Роберта Кеннеді-молодшого виявили мертвого хробака, який ймовірно з’їв частину його мозку. Про це у середу, 8 травня, повідомляє New York Times.

Видання зазначає, що про це він особисто заявляв близько десяти років тому під час розлучення із дружиною. Так, у 2012 році Кеннеді сказав адвокатам, що хірург у Нью-Йоркській пресвітеріанській лікарні провів діагностику його мозку через проблеми із пам’яттю та запамороченням. За його словами, хірург вважає, що проблема “виникла через хробака, який проник у мій мозок і з’їв його частину, а потім помер”.

“Очевидно, у мене є когнітивні проблеми… У мене втрата короткочасної пам’яті, і у мене є втрата довготривалої пам’яті, яка впливає на мене”, – говорив тоді Кеннеді.

Його розлучення з Мері Річардсон Кеннеді, матір’ю чотирьох молодших дітей Кеннеді, було тривалим судовим процесом. Справа не була доведена до кінця  через те, що Річардсон Кеннеді покінчила життя самогубством у 2012 році.

Свідки стверджували, що нинішній кандидат у президенти тиснув на дружину, не бажаючи надавати їй матеріальну підтримку. 

Нині ж 70-річний Роберт Кеннеді-молодший зробив здоров’я, фітнес і здоровий спосіб життя наріжним каменем своєї кампанії.

Прессекретарка його кампанії Стефані Спір заявила, що проблема була вирішена понад 10 років тому, і тепер він має міцне фізичне та психічне здоров’я.

Раніше повідомлялося, що племінник убитого 60 років тому президента США Джона Кеннеді Роберт Ф. Кеннеді-молодший балотується в президенти Штатів як незалежний кандидат. 

Мозок Джона Кеннеді міг вкрасти його брат – The New York Post

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

five × 5 =

Back to top button