Події

‼️ Активні бойові дії триватимуть найближчі два-три місяці. Мета України ― звіл…

‼️ Активні бойові дії триватимуть найближчі два-три місяці. Мета України ― звільнення усіх територій
 
???? Про це в інтерв’ю інтерв’ю РБК-Україна заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький.
 
«У найближчі 2-3 місяці будуть активні бойові дії. Як наступального, так і оборонного характеру. Наша стратегічна мета і ціль – це звільнення всіх наших територій. росіяни ж будуть намагатися все ж таки виконати ті завдання, щоб сказати, чи закінчили вони свою «спеціальну військову операцію», чи не закінчили», ― сказав представник ГУР МО України.

☝️ За його оцінкою, найближчим часом росіяни не зможуть вийти на адмінкордони Донеччини та Луганщини, що залишається однією з цілей ворога.

☑️ Вадим Скібіцький описав труднощі держави-агресора: росія намагається поповнювати ліквідований на війні в Україні особовий склад, але масштаби прихованої мобілізації не такі, як були восени 2022 року. Водночас у терористичної москви є й серйозніші проблеми:

«Усі нові частини противник намагається дуже швидко озброїти. Це не виходить. […] Постає питання не тільки в людях – постає питання в сучасному озброєнні, а не тому, яке зберігається на складах рф після розвалу радянського союзу. Воно потребує дуже багато вкладень для приведення до нормального бою», ― пояснив представник ГУР МО України.

ГУР в інших соціальних мережах:
????Facebook ????YouTube ???? Viber ????Instagram ????Twitter ???? TikTok

Back to top button