Україна

Воєнний стан в Україні буде запроваджено лише в разі потреби, – Данілов – 1News

Як зазначив секретар РНБО, у разі потреби, воєнний стан буде введено миттєво

Секретар РНБО України Олексій Данілов


РНБО

Воєнний стан в Україні буде запроваджено лише у разі потреби, наразі такого рішення немає. Про це під час брифінгу повідомив секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данилов. Трансляцію вів телеканал “Перший Незалежний”.

“У разі потреби воєнний стан буде запроваджено миттєво. Наразі такого рішення немає, але ми готові до будь-яких речей”, – сказав Данілов.

За його словами, останні 2-3 дні в РФ щодо території України ухвалюють “акти, підписують якісь документи”, до чого “не мають жодного стосунку”.

“Це наша територія. Таких рішень ухвалювати у них немає жодних повноважень. Ми маємо на це реагувати. Як один зі способів такого реагування для того, щоб вони не дестабілізували ситуацію на території нашої країни було прийнято сьогодні таке рішення (про запровадження надзвичайного стану, – ред.)”, – повідомив Данілов.

https://www.youtube.com/watch?v=2Q0LJ7lI7xs

1News за темою: В Україні поки не оголошуватимуть мобілізацію, – Данілов

Нагадаємо, Рада з національної безпеки і оборони України ухвалила рішення про запровадження надзвичайного стану, окрім Донецької та Луганської областей. 

Також повідомлялося, що у районах, що межують з РФ, Білоруссю, тимчасово окупованою територією України та прилеглих до морського узбережжя, вводяться додаткові тимчасові режимні обмеження. 


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button