Україна

Ворог затоплює пороми біля мосту у Криму – ГУР


Ворог затоплює пороми біля мосту у Криму - ГУР

Дії агресорів та гарячковість їх рішень свідчать та інтелектуальну кризу всередині військово-політичного керівництва Росії, зазначили у розвідці.

Російські агресори вигадали нехитрий спосіб захисту незаконного Кримського мосту у Керченській протоці – вони затоплюють пороми. Про це повідомило Головне управління розвідки (ГУР) Міноборони України у вівторок, 22 серпня.

Вказано, що зараз росіяни проводять підготовчі роботи для затоплення вже другого порому. А загалом планується затопити щонайменше шість плавзасобів такого типу з метою створення захисної смуги перед мостом. Потім між затопленими поромами планується встановити бонові загородження.

У розвідці зазначили, що нещодавні удари по мосту у Криму вкотре погіршили ситуацію для угруповання військ противника на півдні України та “викликали істеричну реакцію воєнно-політичного керівництва Московії”.

“У Кремлі вимагали будь-що убезпечити об’єкт, який є критично важливим для воєнної логістики російської окупаційної армії. Нехитра міра захисту дев’ятнадцятикілометрового моста  у вигляді затоплення поромів свідчить про гарячковість рішень ворога та інтелектуальну кризу всередині військово-політичного керівництва терористичної Росії”, – йдеться у повідомленні ГУР.

Нагадаємо, 12 серпня Кримський міст вчергове був атакований: окупанти визнали щонайменше дві серії ударів по цій надважливій для росіян транспортній артерії.

Глава СБУ розкрив деталі атак морськими дронами

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button