Україна

Ворог запустив фейк про втрати ЗСУ – Тарнавський


Ворог запустив фейк про втрати ЗСУ - Тарнавський

Противник напагається відволікти увагу від своїх щоденних колосальних втрат на Таврійському напрямку.

Російські агресори запустили дезінформаційну кампанію про нібито втрати ЗСУ в районі міста Селидово у Донецькій області. Про це повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ (ОСУВ) Таврія бригадний генерал Олександр Тарнавський у Telegram у вівторок, 13 лютого.

“Це російська ІПСО (інформаційно-психологічна операція – ред.). Таким чином противник відволікає увагу від своїх щоденних колосальних втрат на Таврійському напрямку. Вони лише за добу 12 лютого склали 645 осіб, а за попередній тиждень (з 5-го до 11 лютого) – 2947 осіб”, – написав Тарнавський.

При цьому він підтвердив що росіяни дійсно обстрілювали сьогодні вранці Покровський район Донецької області. Вони вдарили з РСЗВ Ураган по смт Цукурине.

“Співробітники ДСНС обстежили місцевість та встановили, що внаслідок обстрілу пошкоджено 2 багатоквартирних двоповерхових житлових будинки по вул. Світла та легковий автомобіль. Постраждалих та загиблих немає. Довіряйте лише офіційним джерелам інформації”, – додав генерал.

Раніше стало відомо що ЗСУ провели ротацію військ у Авдіївці. З міста вперше за майже два роки відійшли деякі підрозділи 110 окремої механізованої бригади.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button