Україна

Ворог зализує рани під Куп’янськом – Маляр


Ворог зализує рани під Куп янськом - Маляр

На Куп’янському і Лиманському напрямках зменшилась кількість обстрілів і боїв, але насправді ворог не полишає там своїх планів рухатися вперед.

Усі бої минулого тижня на Куп’янському напрямку закінчилися поразкою для російських агресорів. Про це сказала заступниця міністра оборони Ганна Маляр в ефірі телемарафону у понеділок, 21 серпня.

 
“На сході України тривають важкі бої. На Куп’янському напрямку складна ситуація. Бої тривають, наші оборонці дуже потужно чинять ворогу опір… На Куп’янському напрямку наші відбили атаки і південніше Першотравневого, і східніше Петропавлівки. Усі бої, які минулого тижня там тривали, закінчилися поразкою ворога”, – заявила вона.

За словами Маляр, цифри за минулий тиждень свідчать, що на Куп’янському і Лиманському напрямках зменшилась кількість обстрілів і боїв, але насправді ворог не полишає там своїх планів рухатися вперед.

“За останні два тижні ЗСУ активно працювали на цій ділянці фронту, тому ворог просто зализує рани і активність дещо спала. Але це не означає, що ворог не продовжить цю активність. Зараз просто там відбувається перегрупування, ворог підтягує додаткові сили”, – зазначила заступниця міністра оборони.

Вона уточнила, що зараз на Лиманському напрямку основні бої тривають навколо Серебрянського лісництва. Також ворог намагається вибити ЗСУ з позицій біля Білогорівки і Кремінної.

Раніше стало відомо, що ЗСУ за тиждень визволили 3 кв. км біля Бахмута. Загалом на південному фланзі Бахмутського напрямку деокуповано вже 43 кв. км.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button