Україна

Ворог обстріляв Миколаїв ракетами С-300


Ворог обстріляв Миколаїв ракетами С-300

Також вночі у понеділок під вогнем ворога перебували околиці села Новоолександрівка Інгульської громади.

Війська РФ вночі 5 вересня атакували Миколаїв ракетами, а також протягом доби обстрілювали населені пункти області. Про це повідомив голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім.

“Близько 00:30 5 вересня місто Миколаїв було знову атаковане ракетами. За попередніми даними, типу С-300. Зафіксовано влучання у промислове підприємство на околиці міста. Попередньо без жертв та постраждалих. Детальна інформація уточнюється”, – зазначив він.

З 03:00 до 04:30 понеділка під вогнем ворога перебували околиці села Новоолександрівка Інгульської громади. Обійшлося без постраждалих та руйнувань.

Голова ОВА додав, що у неділю, 4 вересня, ворог обстрілював Миколаївський та Баштанський райони. Є руйнування житлових будинків, у смт Первомайське було поранено людину.

Як уточнили у ДСНС, 4-5 вересня на території Миколаївської області виникли чотири пожежі внаслідок влучення боєприпасів та їхніх уламків.

Зокрема, нічний обстріл Миколаєва спричинив руйнування будівлі підприємства з подальшим горінням на площі 30 кв. м.

Раніше повідомлялося, що в селищі Березнегувате Миколаївської області внаслідок обстрілу Росії загинула восьмирічна дитина, ще чотири особи отримали осколкові поранення.

В Очакові ракета РФ знищила елеватор із зерном


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button