Україна

Ворог обстріляв громади Донеччини, є загиблий та поранені


Ворог обстріляв громади Донеччини, є загиблий та поранені

Під обстріл потрапили кілька громад області. Загинула одна людина в Діброві Лиманської громади, повідомляє голова Донецької ОВА.

Вночі та вранці у суботу, 31 грудня, росіяни продовжували стріляти по містах Донеччини. Внаслідок обстрілів є загиблий та поранені. Про це повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко.

“На Донецькому напрямку поодинокі обстріли відбувалися в Мар’їнці та в околицях Очеретинської громади. Двоє людей отримали поранення в Далекому Курахівської громаді – у селі пошкоджено приватні будинки та господарські будівлі”, – повідомляє голова ОВА.

Було обстріляно і Костянтинівку, але там обійшлося без постраждалих.

“На Горлівському напрямку росіяни завдали ракетного удару по Костянтинівці – пошкодили транспортне підприємство та приватний будинок, без постраждалих. Обстріли зафіксовані на околицях Торецької та Соледарської громад”, – йдеться у повідомленні.

Є загиблий у Лиманській громаді.

“На Лисичанському напрямку 1 особа загинула і 1 поранена в Діброві Лиманської громади. Сам Лиман отримав 3 ракетні удари – знищено 2 будинки, пошкоджено будівлі підприємства. За попередньою інформацією, в місті один поранений. Крім того, під вогонь потрапило Переїзне Званівської громади, без жертв”, – повідомив Кириленко.

Нагадаємо, радник мера Маріуполя показав передноворічні реалії окупованого міста.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news


 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button