Україна

Ворог обстріляв 17 населених пунктів Донецької області – МВС


Ворог обстріляв 17 населених пунктів Донецької області – МВС

На Донбасі було знищено та пошкоджено 47 цивільних об’єктів, серед них 29 – житлові будинки.

 
Минулої доби російські агресори завдали 29 ударів по населених пунктах Донецької області. Серед мирного населення є вбиті та поранені, повідомляє Нацполіція у середу, 31 серпня.
 
“Ворог обстріляв 17 населених пунктів – міста Дружківка, Краматорськ, Слов’янськ, Красногорівка, Авдіївка, Бахмут, Курахове, смт Очеретине, села Георгіївка, Корсунівка, Карлівка, Тоненьке, Степанівка, Іванівське, Майське, Піддубне, Піскунівка.
 
Ворог вів вогонь із артилерії, ЗРК С-300, реактивних систем Град, Ураган, Смерч, скидали на мирні квартали ракети. Було знищено та пошкоджено 47 цивільних об’єктів, з них 29 – житлові будинки.
 
Зокрема, вчора російські війська атакували Дружківку чотирма ракетами із ЗРК С-300.
 
“Руйнування отримали дві школи, палац спорту, будівля та автомобіль ДСНС. Сьогодні вночі ракетними ударами ворог вразив Краматорськ і Слов’янськ, де пошкоджено, відповідно, чотири та п’ять мирних жител. Інформація про постраждалих уточнюється”, – додали в поліції.
 
За фактами обстрілів відкрито кримінальні провадження за статтею про порушення законів та звичаїв війни (ст.438 КК України).
 
За добу на Донеччині було евакуйовано ще 454 особи, а з початку обов’язкової евакуації – понад 12 400 осіб, серед них 2076 – діти, 551 – люди з інвалідністю.
 

 
Раніше повідомлялося, що 30 серпня на Донеччині під обстрілами загинули четверо людей, ще двоє мирних жителів було поранено.
Окупанти прискорили підготовку “референдуму” у Маріуполі – радник мера
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button