Спорт

Кличко підтримав Усика перед поєдинком з Ф’юрі

Кличко підтримав Усика перед поєдинком з Ф юрі

Фото: instagram.com/klitschko/
Володимир Кличко та Олександр Усик

Легендарний український боксер прибув до столиці Саудівської Аравії на бій за звання абсолютного чемпіона.

Володимир Кличко прибув до Ер-Ріяда, аби підтримати свого співвітчизника Олександра Усика у бою за звання абсолютного чемпіона світу з боксу.

Легендарний у минулому український чемпіон світу в соціальних мережах опублікував відео, в якому висловив підтримку співвітчизнику, також пригадавши світові про те, що в Україні триває війна.

“Я тут, в Ер-Ріяді, для бою за звання абсолютного чемпіона. У безглуздій війні, яку путінська росія розв’язала в Україні, з метою змусити Україну зникнути як країну і націю, перетворити її на мовчання, а потім на попіл.

От і ми, світ у суботу ввечері стежитиме за Саудівською Аравією. Ми не мовчимо. Тут талановиті боксери, талановиті олімпійські спортсмени. Ми, українці, просто талановита нація у всьому, і крапка.

Я тут, щоб сказати, що ми маємо твердий намір забезпечити видимість і підтримку нашої країни. І це історичний бій для боксу. За його підсумками буде коронований перший абсолютний чемпіон у суперважкій вазі з України! Удачі Усику цієї суботи. Слава Україні!”, – сказав Володимир.

Нагадаємо, поєдинок Усика проти Ф’юрі відбудеться 18 травня в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді. На кону звання абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі.

Раніше Ф’юрі зірвав дуель поглядів проти Усика.

 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp



ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button