Україна

Ворог має намір вийти на адмінкордони Луганщини до 26 червня – Міноборони


Ворог має перевагу в озброєнні та живій силі, але зазнає великих втрат, повідомляє заступник міністра оборони Ганна Маляр.

 
У Сєвєродонецьку, Лисичанську та околицях ведуться вирішальні бої: керівництво РФ вимагає від своїх військ вийти на адмінкордони Луганської області до 26 червня. Про це заступник міністра оборони Ганна Маляр повідомила в ефірі національного телемарафону у понеділок, 20 червня.
 
“Зараз продовжуються, без перебільшення, вирішальні бої в Сєвєродонецьку, і плани ворога, або завдання, які перед ними поставило їхнє керівництво, – це дійти до кордонів Луганської області, орієнтовно, до 26 червня. Зараз російська армія кинула фактично всі свої сили та засоби, щоб штурмувати довкола населені пункти. Вони намагаються прорвати оборону наших військ та взяти в оточення… Наші війська роблять все можливе, аби утримати ці території та не допустити оточення”, – зазначає Маляр.
 
Маляр зазначила, що ворог має перевагу в озброєнні та живій силі, але зазнає великих втрат.
 
Нагадаємо, головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний заявив, що Сєвєродонецьк – ключова точка в системі оборонної операції Луганської області.
 
Раніше повідомлялося, що ЗСУ втратили контроль над Метьолкіним поблизу Сєвєродонецька.
 
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet” target=”_blank”>https://t.me/korrespondentnet

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button