Події

Генпрокурор Андрій Костін у Вашингтоні провів ряд робочих зустрічей з предста…

Генпрокурор Андрій Костін у Вашингтоні провів ряд робочих зустрічей з представниками Мінʼюсту США

▫️Генеральний прокурор Андрій Костін зустрівся з представниками різних підрозділів Міністерства юстиції США. Обговорили подальшу співпрацю у розслідуванні та судовому переслідуванні воєнних злочинів.

????Наша мета – забезпечити невідворотність покарання для всіх причетних до воєнних злочинів рф, де б вони не перебували. Щиро вдячний колегам з Міністерства юстиції за їхню непохитну підтримку та відданість справі, – зазначив Андрій Костін.

????Україна, Сполучені Штати та весь цивілізований світ єдині у прагненні притягнути до відповідальності тих, хто стоїть за варварською агресією кремлівського режиму, яка спричинила понад 100 000 воєнних злочинів, – додав він.

▫️Також Андрій Костін зустрівся з Директором Офісу з питань доступу до правосуддя Рейчел Россі. Обговорили можливості покращення доступу до правосуддя для жертв та постраждалих в Україні.

▫️Генпрокурор розповів про Координаційний центр потерпілих і свідків, який нещодавно розпочав свою роботу. Він зазначив, що наразі його діяльність зосереджена на допомозі тим, хто постраждав від воєнних злочинів.

Back to top button