Україна

Ворог готує новий наступ на Оріхів – ЗСУ


Ворог готує новий наступ на Оріхів - ЗСУ

Ворог зібрав на Оріхівському напрямку угрупування, яке рівне силам в районі Авдіївки, зазначив Дмитро Лиховій.

У Запорізькій області російські агресори накопичили резерви на Оріхівському напрямку і готуються до наступу. Про це сказав речник оперативно-стратегічного угруповання військ (ОСУВ) Таврія Дмитро Лиховій в ефірі телемарафону у середу, 14 лютого.

“На Оріхівському напрямку панує дуже відносне затишшя. Хоча обстріли тривають. Там очікується новий ворожий наступ. Тому що угруповування ворога в особовому складі, яке там зібралося, приблизно таке ж за масштабами як на Авдіївському напрямку”, – розповів він.

За його словами, традиційно основними напрямками, де росіяни зосереджуть свої штурмові дії, залишається Авдіївський і напрямок Мар’їнки на село Новомихайлівка. Там вони намагаються захопити східні околиці села, зазнаючи великих втрат.

“Ворог готується до наступу, який очікується. Стягує резерви, готується до нових дій. Ми це бачимо. Ми до цього готуємося”, – запевнив Лиховій.

Раніше у середу стало відомо, що ЗСУ готують запасні логістичні шляхи в Авдіївці. Станом на зараз ситуація на лінії бойового зіткнення там дуже динамічна і може змінюватися буквально щогодини.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button