Україна

Ворог активізувався під Лиманом – Генштаб


Ворог активізувався під Лиманом - Генштаб

ЗСУ жорстко відповідають на штурмові і наступальні дії російських агресорів, знищують піхоту та техніку.

З початку доби на фронті відбулося 44 бойвих зіткнень. Російські війська активізувалися на Лиманському напрямку, повідомив Генштаб ЗСУ у зведенні станом на 13:30 в суботу, 8 червня.

На Лиманському напрямку противник активізувався – з початку доби українськими військами вже відбито п’ять ворожих атак в районах Іванівки, Тернів, Торського та Макіївки”, – йдеться у повідомленні.

Ще одне боєзіткнення триває прямо зараз – окупанти штурмують позиції ЗСУ біля Невського.

На Покровському напрямку сьогодні найвища інтенсивність атак ворога. Загальна кількість бойових дій з початку доби тут зросла до 15. Бої тривають поблизу Новоолександрівки, Новопокровського і Невельського. Сім атак наші воїни відбили, ще вісім – тривають.

На Курахівському напрямку від початку доби ЗСУ відбили три штурми біля Георгіївки і Парасковіївки. У двох локаціях в районі Красногорівки боєзіткнення продовжуються.

На Времівському напрямку ворог атакував неподалік Завітного Бажання. Успіху не мав. Завдав авіаудару у район Великої Новосілки – скинув керовану авіабомбу.

На Придніпровському напрямку російський агресор намагався двічі штурмувати наші позиції поблизу Кринок. Атаки відбито. Ситуація контрольована. Ворог завдав авіаударів по районах Іванівки, Бургунки і Чайкиного.

Нагадаємо, за добу 7 червня на фронті було знищено 1210 російських окупантів. Загалом з початку повномасштабної війні РФ втратила понад 517 тисяч військових.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button