Україна

Волонтери передали ЗСУ підготовлені пікапи


Волонтери передали ЗСУ підготовлені пікапи

Автомобілі відремонтовані та облаштовані додатковими пристроями нічного бачення. Один пікап відправлено під Бахмут, інший – підрозділу ПВО на Чернігівській напрямок.

Волонтери передали Збройним силам України два повнопривідні дизельні пікапи Nissan Navara, повідомляє прес-служба благодійного фонду Favbet Foundation, за сприяння якого передано техніку.

“Автомобілі відремонтовані та облаштовані додатковими пристроями нічного бачення. Один із позашляховиків направлено в підрозділ, який виконує бойові завдання в Кліщіївці поблизу Бахмута. Інший Nissan Navara вже працює на Чернігівському напрямку та допомагає підрозділам ППО боронити українське небо”, – говориться в повідомленні.

В прес-службі підкреслили, що за сприяння Favbet Foundation ЗСУ отримали вже 220 автомобілів для виконання бойових і логістичних завдань на фронті.

“Автомобілі – розхідний матеріал на фронті. Тому важливо регулярно забезпечувати підрозділи якісним транспортом для оперативної зміни позицій, підвозу спорядження, боєприпасів і евакуації поранених побратимів у випадку необхідності”, – прокоментував передачу техніки президент фонду Андрій Матюха.

Нагадаємо, на початку вересня повідомлялося, що представники Favbet Foundation передали два реанімобілі Renault Trafic Запорізькому військовому шпиталю.

Favbet Foundation – благодійний фонд, заснований у 2020 році. Фонд підтримує ініціативи у сфері освіти, здоров’я та спортивного розвитку, проте наразі 95% проектів орієнтовані на допомогу Збройним силам та населенню України.

Favbet передала 10 млн грн на FPV-дрони з боєкомплектом

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button