Україна

Вночі ЗСУ збили 27 російських Шахедів


Вночі ЗСУ збили 27 російських Шахедів

Ворожі дрони-камікадзе збито в межах Кіровоградської, Миколаївської, Харківської, Херсонської, Хмельницької, Вінницької, Київської та областей.

За ніч, що минула, українські захисники збили 27 ворожих дронів-камікадзе на території кілької областей. Про це вранці в п’ятницю, 15 березня, повідомили в командуванні Повітряних Сил ЗСУ.

“У ніч на 15 березня 2024 року російські окупанти ударили сімома зенітними керованими ракетами С-300/С-400 по Харківщині та Донеччині, однією керованою авіаційною ракетою Х-59 по Полтавщині та 27-ма ударними БпЛА типу Shahed (райони пусків безпілотників – Приморсько-Ахтарськ, Курська обл. – РФ)”, – йдеться в повідомленні.

На захист неба стали зенітні ракетні підрозділи Повітряних Сил та Сухопутних військ, мобільні вогневі групи Сил оборони України, підрозділи радіоелектронної боротьби.

“В результаті бойової роботи збито 27 Шахедів у межах Кіровоградської, Миколаївської, Харківської, Херсонської, Хмельницької, Вінницької, Київської та областей”, – повідомили в Повітряних Силах.

 

Раніше повідомлялося, що на Вінниччині БПЛА влучив у житловий будинок, за іншими даними йшлося про падіння уламків збитого дрона. Повідомлялося, що  є жертва, ще кілька людей поранено.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button