Україна

Влада Грузії не там шукає ворога – МЗС


Влада Грузії не там шукає ворога - МЗС

Представники грузинської влади майже дослівно повторюють тези російської пропаганди, зазначив Олег Ніколенко.

 
Міністерство закордонних справ категорично відкидає інсинуацію грузинської влади щодо підготовки Україною державного перевороту в Грузії. Про це написав речник МЗС Олег Ніколенко у Facebook у понеділок, 13 березня.
 

 
Він зазначив, що за останні кілька днів прем’єр-міністр і керівництво парламенту Грузії зробили низку недружніх заяв щодо України.
 
“Майже дослівно повторюючи тези російської пропаганди, представники грузинської влади звинуватили Україну в підготовці державного перевороту в Грузії, втягуванні її у війну з Росією, спрямуванні сил для розпалювання громадянської війни. Ми категорично відкидаємо подібні інсинуації, які не мають нічого спільного з реальністю. Не там шукає ворога грузинська влада”, – заявив Ніколенко.
 
Він наголосив, що заяви грузинських політиків не зможуть похитнути міцні відносини дружби українського та грузинського народів.
 
“Ми високо цінуємо підтримку грузинів у той час, коли українці борються за свою незалежність. Зі свого боку Україна була і залишатиметься другом грузинського народу, якому бажаємо не зупинятися у розвитку європейського майбутнього”, – зазначив речник МЗС.
 
Напередодні прем’єр Грузії Іраклі Гарібашвілі закликав президента України Володимира Зеленського та українських політиків утриматися від втручання у внутрішні справи його країни.
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button