Україна

Візит Шольца в Україну – у Києві можливі обмеження дорожнього руху – 1News

Новий канцлер Німеччини Олаф Шольц


Фото з відкритих джерел

Канцлер Німеччини приїде з офіційним візитом сьогодні, 14 лютого

Сьогодні, 14 лютого, в Київ з офіційним візитом приїде канцлер Німеччини Олаф Шольц. Через його візит можливі тимчасові обмеження руху транспорту. Про це повідомляє пресслужба Управління державної охорони України.

“14 лютого у зв’язку з робочим візитом до України Федерального канцлера Федеративної Республіки Німеччина Олафа Шольца можливі тимчасові обмеження дорожнього руху в центральній частині міста Києва, а також на деяких вулицях Дарницького району”, – йдеться в повідомленні.

1News за темою: Без летальної зброї: Перед візитом Шольца Німеччина обмірковує оборонну допомогу Україні, – DPA

Раніше повідомлялося, що канцлер Німеччини Олаф Шольц має намір відвідати Москву для зустрічі з президентом Російської Федерації Володимиром Путіним на фоні загрози наступу Росії на Україну. Як зазначається, Олаф Шольц 14 лютого відвідає Київ, а 15 лютого очільник німецького уряду вирушить до Москви.

“Не можна випускати з уваги той факт, що до кордону з Україною перекинуто велику кількість солдат. Тому дуже важливо бути гранично ясним в тому, що напад на територіальну цілісність України буде мати дуже високу ціну”, – зазначив він.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button