Україна

Військовим в Донецькій області передали три позашляховика


Військовим в Донецькій області передали три позашляховика

Позашляховики Mitsubishi L200, Nissan Pathfinder та Isuzu Pick Up допоможуть захисникам України виконувати логістичні та бойові завдання на лінії фронту.

Бійці Збройних сил України, що боронять країну в Донецький області, отримали позашляховики Mitsubishi L200, Nissan Pathfinder та Isuzu Pick Up від благодійного фонду Favbet Foundation. Про це повідомила пресслужба фонду у п’ятницю, 5 січня.

У фонді додали, що загалом з початку повномасштабного вторгнення Росії сили оборони України отримали за сприяння Favbet Foundation 260 автомобілів, в основному це пікапи та позашляховики високої прохідності.

“Кожен додатковий автомобіль на передовій – це в першу чергу врятовані життя наших захисників. Це підвищені шанси на вчасну евакуацію й надання кваліфікованої медичної допомоги пораненим. У 2024 році ми продовжимо системно допомагати ЗСУ в тому числі автомобілями”, – прокоментував передачу допомоги президент Favbet Foundation Андрій Матюха.

В пресслужбі фонду зауважили, що загалом сумарна допомога силам оборони склала понад 190 млн грн.

Нагадаємо, на початку грудня повідомлялося, що рота ударних дронів отримала сім авто, понад 100 дронів та супутнє обладнання для БпЛА від компанії Favbet, яка є засновником Favbet Foundation.


Favbet Foundation – благодійний фонд, заснований у 2020 році. Фонд підтримує ініціативи у сфері освіти, здоров’я та спортивного розвитку, проте наразі 95% проектів орієнтовані на допомогу Збройним силам та населенню України.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button