Україна

Військові РФ панікують та втікають з частин – Маляр


Військові РФ панікують та втікають з частин - Маляр

Російські військовослужбовці різними способами намагаються уникнути потрапляння у райони ведення бойових дій в Україні.

Серед особового складу військ РФ продовжують поширюватися панічні настрої та фіксуються факти дезертирства. Про це 27 липня повідомила заступник міністра оборони Ганна Маляр.

“Переважна більшість російських військовослужбовців, які проходили підготовку на території республіки Білорусь та на початку цього місяця були передислоковані на полігони Нижньогородської області, Краснодарського краю РФ для подальшого відновлення втрат підрозділів окупаційних військ, намагаються уникнути потрапляння у райони ведення бойових дій”, – зазначила вона.

Маляр наголосила, що є підтверджені факти збільшення дезертирства, самовільного залишення військових частин, ухиляння від виконання наказів та самокаліцтва з метою уникнення відправлення на територію України.

“Відбувається посилення “інформаційно-роз’яснювальної роботи” (читайте залякування) командуванням російських окупаційних військ… Проте, погрози ув’язненням та розстрілами, є малоефективними та ще більше демотивують особовий склад”, – додала замміністра.

Нагадаємо, за даними на 27 липня, РФ втратила в Україні 244 270 військових.

Маляр назвала два “дива” контрнаступу ЗСУ

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button