Україна

Війни не буде – Паніка, яку сіють Штати, – це елемент гібридної війни Заходу проти Росії – 1News

Віталій Журавський

Віталій Журавський

Доктор юридичних наук, професор, академік Національної академії правових наук

Збройні сили України
Ветерани.UA

Паніка та істерія, яка розгорнута західними ЗМІ, у зв’язку з імовірним вторгненням Росії в Україну, не підтверджена жодними доказами. Посилаються на якісь засекречені дані американської розвідки. Нагадаю, що в свій час вона стверджувала, що Ірак розробляє зброю масового знищення. В результаті зруйнували цю країну, вбили десятки тисяч невинних мирних людей. А як виявилося, зброї не знайшли, бо її не було. Хтось за це відповів, хоч привселюдно вибачився?!

Заяви офіційних осіб західних країн з конкретними датами нападу на нашу країну – це не що інше, як елементи гібридної війни колективного Заходу проти Росії. Основні ознаки її – кількість фейків перевищує кількість правдивої інформації, створюється військова напруга з тим, щоб налякати супротивника, не доводячи справу до військового конфлікту. Мета очевидна – не застосовуючи збройних сил, дискредитувати, морально підточити та ізолювати супротивника від цивілізованого світу.

Воюючи таким чином проти Російської Федерації, Захід наносить ніщивний удар саме по українській економіці, долар і євро тікає з України, гривня знецінюється, активи держави відчутно дешевшають.

Я особисто не бачу причин для паніки. Не варто їй піддаватися українцям і покидати державу за прикладом олігархів. Війни не буде. Вона нікому не потрібна. Принаймні простим звичайним людям, не інфікованим ненавистю.

Атакувати не будуть ні 15, ні 16 лютого.

Віталій Журавський

Редакція не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють у блогах на сторінках PNK.TV

*Якщо Ви знайшли помилку в тексті 1News, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button