Україна

Відео після ДТП з нардепом Трухіним – Морозова заявила, що це удар по Зеленському – новини

Олександр Трухін
Фото з відкритих джерел

Відео з Трухіним перебило весь порядок денний, каже Олена Морозова

Оприлюднене відео після ДТП з нардепом від “Слуги народу” Олександром Трухіним – це нищівний удар по президенту Володимиру Зеленському. Але в цьому винен сам президент, адже так завжди буває, коли оточуєш себе дилетантами. Про це в ефірі на “Першому Незалежному” заявила політичний експерт Олена Морозова.

https://www.youtube.com/watch?v=k48TdsAsoFY

Гостя студії, відповідаючи на питання, чому саме сьогодні вночі було оприлюднене відео після ДТП з нардепом Олександром Трухіним, зазначила, що скандальне відео перебило весь порядок денний.

Новини за темою: Усі мають відповідати: Зеленський відреагував на справу Трухіна

“Саме тому, що вчора було відкриття нової сесії; саме тому, що вчора у парламент приходив президент і звертався до парламенту і народу. І, власне, це відео в “УП” змонтували ж не вчора ввечері. Так і планувалося. Вони абсолютно перебили порядок денний. Це відео перебило зустріч з Джонсоном, яку проводив Зеленський. Це удар по президенту, причому удар нищівний, але винен у цьому тільки сам Зеленський. Ось що буває, коли оточуєш себе дилетантами і ідіотами, тому що це кейс, клубок просто безпросвітної тупості”, – говорить Олена Морозова.

Гостя студії також підкреслила, що не варто робити вигляд, що це журналісти знайшли скандальне відео. Вона зазначила, що і саме відео “під диван не закотилося”, і поліцейський не давав відповідні свідчення не просто так. Олена Морозова каже, що великі питання виникають до глави МВС Дениса Монастирського, який, очевидно, не уявляє, що відбувається в його відомстві. Експерт також звернула увагу на те, що після відставки міністра внутрішніх справ Арсена Авакова то тут, то там почали виникати відеозаписи з нагрудних камер поліцейських, причому через такий запис своєї посади вже позбувся заступник глави МВС.

Олена Морозова, повертаючись до скандалу з Трухіним, додала: “Потрібно чесно собі відповісти, що цей відеозапис вони знайшли не на вулиці”.

Новини за темою: 10 мільйонів Трухіну: Нардеп у ВР обговорював розподіл бюджетних коштів

Нагадаємо, журналісти оприлюднили розслідування аварії за участю нардепа від “Слуги народу” Олександра Трухіна, яка сталася в серпні 2021 року. Як виявилося, депутат намагався дати хабар в 150 тисяч гривень правоохоронцю і хотів покинути місце події. Відповідне відео опублікувала “Українська правда”.

На відео Трухін звертається до поліцейського зі словами “давай я тихенько в ліс піду”, а потім обіцяє “поговорити” з міністром внутрішніх справ Денисом Монастирським.

Як повідомлялося, Міністерство внутрішніх справ після публікації відео з камер патрульних, які були на місці ДТП, заперечує, що нардеп Олександр Трухін намагався “домовитися” з главою відомства Денисом Монастирським.

Національне антикорупційне бюро України відкрило кримінальну справу проти народного депутата від фракції “Слуга народу” Олександра Трухіна через його спроби дати хабар правоохоронцям.

Як повідомлялося раніше, в серпні 2021 року “слуга народу” Олександр Трухін став учасником ДТП у Дарницькому районі Києва. Внаслідок аварії шестеро людей, серед яких двоє дітей та голова Комітету арбітрів УАФ Лучано Лучі, отримали тілесні ушкодження.


[ad_2]
Source link

Back to top button