Україна

Зеленський повідомив про три важливі наради


Зеленський повідомив про три важливі наради

Було визначено найуразливіші місця росіян, де їм можна завдати найбільшої шкоди, зазначив президент.

Президент Володимир Зеленський провів три наради – з військовими і Кабміном – стосовно ситуації на фронті і виробництва високотехнологічних дронів. Про це глава держави повідомив у Telegram в п’ятницю, 15 березня.

Так, Зеленський заслухав доповідь головкома ЗСУ Олександра Сирського, який сьогодні повернувся з Авдіївського напрямку. Він доповів про ситацію ключових ділянках фронту. Було погоджено подальші дії.

Під час другої наради також були присутні начальник Генштабу ЗСУ Анатолій Баргилевич, міністр оборони Рустем Умєров, заступник головкома Вадим Сухаревський, який відповідає за за напрямок безпілотних систем, а також голова СБУ Василь Малюк і начальник ГУР МО Кирило Буданов.

За словами президента, було визначено найуразливіші місця ворога, де наші воїни можуть завдати йому найбільшої шкоди.

“І будемо завдавати. Що більше російська держава втрачатиме і що більшою буде ціна її агресії, то ближчим буде справедливе завершення цієї війни”, – запевнив президент.

Третю нараду глава держави провів з представниками Кабміну, оборонно-промислового комплексу й інших відомств. Вона стосувалась виробництва високотехнологічних дронів для проведення операцій.

“В Україні є така зброя, але вона повинна ставати далекобійнішою, масовішою та потужнішою. Визначили відповідні завдання та терміни. Жоден російський теракт не повинен залишатися без відповіді”, – резюмував Зеленський.

Нагадаємо, за останні дні дрони успішно атакували низку російських НПЗ. Стратегічні підприємства зазнали пошкоджень і на деякий час зупинились. Через це у Росії вже зросли ціни на бензин.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button