Україна

Вакцинація в Україні – Ляшко анонсував передачу вакцини з Литви для щеплення на КПВВ – 1News

За словами очільника МОЗ, Україна має отримати вакцину Johnson&Johnson

Міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко
Фото з відкритих джерел

Міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко відвідав безоплатні пункти тестування та щеплення проти коронавірусу, розташовані на території контрольного пункту в’їзду-виїзду (КПВВ) “Станиця Луганська”. Він заявив про підтримку від Литви, яка передає вакцину Johnson & Johnson для щеплення українців. Про це очільник МОЗ розповів під час брифінгу, передає “РБК-Україна”.

“Сьогодні Україна має потужну підтримку від Литви, яка передає нам вакцину Johnson & Johnson для щеплення українців, зокрема з тимчасово окупованих територій на пунктах пропуску. Це дозволить нам захистити ще більше наших громадян від тяжкого перебігу коронавірусної хвороби”, – зазначив міністр.

Наразі у пунктах є вибір вакцин та достатня кількість безоплатних швидких тестів для всіх, хто звертається. Медичні працівники підтвердили, що охочі щепитися є щодня, а вакцини вистачає повною мірою для всіх охочих.

“Наразі триває модернізація сервісної зони на території КПВВ, де планується розміщення пункту щеплення, відділення банку, співробітників пенсійного фонду, органів соцзахисту”, – додав міністр.

1News за темою: Україна перебуває на піку нової хвилі COVID-19, – Ляшко

Нагадаємо, віцепрем’єр-міністр – міністр із питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук розповіла про те, що робити далі, якщо тест на коронавірус під час перетину КПВВ на Донбасі буде позитивним. Вона зазначила, що у людини буде два варіанти.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button