Україна

Вагітна іноземка влаштувала конфлікт на україно-угорському кордоні


Вагітна іноземка влаштувала конфлікт на україно-угорському кордоні

Жінка везла в тайнику автомобіля БМВ 28-річного українця, з яким перебуває у цивільному шлюбі, повідомили в ДПСУ.

На україно-угорському кордоні громадянка Чехії, яка намагалася незаконно вивезти з країни свого співмешканця-українця, влаштувала конфліктну ситуацію. Про це повідомляє пресслужба ДПСУ.

“Вагітна 29-річна громадянка Чехії везла в тайнику автомобіля БМВ 28-річного українця, з яким перебуває у цивільному шлюбі. У пункті пропуску Лужанка під час поглибленого огляду БМВ, яким керувала іноземка, прикордонники спільно з митниками виявили в ніші для запасного колеса, у спеціально обладнаному сховку оголеного чоловіка. Після виявлення  пасажира парочка влаштувала конфліктну ситуацію. Щоб угамувати горе-переправницю, якій тепер загрожує кримінальна відповідальність за ст.332 ККУ, та її співмешканця, прикордонникам довелося викликати поліціянтів”, – йдеться в повідомленні.

Під час з’ясування обставин правопорушення було вирішено евакуювати БМВ з пункту пропуску, але водійка чинила спротив.

“Жінка, автомобіль якої намагалися транспортувати з пункту пропуску співробітники Нацполіції, лягала під колеса автівки, після чого спробувала втекти від правоохоронців”, – уточнюють у Держприкордонслужбі.

Чоловік, який намагався незаконно перетнути кордон, перебуває в пункті тимчасового тримання Мукачівського прикордонного загону.

Докладнішу інформацію прикордонники обіцяють надати згодом.

Нагадаємо, на Хмельниччині затримали поліцейського, який “допомагав” ухилянтам.

Раніше повідомлялося, що у Львівській області правоохоронці викрили протиправну діяльність офіцера районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, яка вимагала хабарі у громадян призовного віку.

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button