Україна

В ЗСУ розповіли, скільки зараз росіян у Бахмуті


В ЗСУ розповіли, скільки зараз росіян у Бахмуті

В Бахмуті противник зосередив значні сили особового складу – це понад 10 тисяч осіб. Там перебувають танкові, мотострілецькі й десантні полки.

Російське командування зігнало у Бахмут понад 10 тисяч окупантів. Там перебувають танкові, мотострілецькі й десантні полки. Про це повідомив речник Східного угруповання військ ЗСУ Ілля Євлаш.

“Зараз там ідуть важкі бої. Також артилерійської бої. Із застосуванням всієї наявної техніки”, – сказав речник.

Євлаш зауважив, що судячи з того, які резерви та сили противник кидає на утримання флангів, зокрема північного та південного, говорити про те, що він збирається залишати цей населений пункт, не доводиться.

Також на запитання щодо російської 25-ї армії Євлаш розповів, що вона замінила 41-шу армію та 76-ту дивізію на Куп’янсько-Лиманському напрямку.

“25-та армія вже повністю укомплектувалася, її чисельність виросла. Якщо раніше ми говорили про 12 тисяч, то зараз її чисельність складає понад 17 тисяч. Вони зайняли свою позицію поблизу Кремінної: трішки західніше і південніше цього населеного пункту”, – сказав він.

Євлаш також зауважив, що підготовка особового складу цього підрозділу – на невисокому рівні. І наразі там не фіксується жодних штурмових дій.

Крім того, на запитання щодо того, що “вагнерівці” начебто повертаються воювати в Україні, Євлаш зазначив, що Вагнер знищено і вже жодного Вагнера не існує”. “Це залишки від тих недобитків, які залишилися ще після того, як Вагнер був розбитий наприкінці цієї весни – на початку літа”, – сказав він.

Раніше у ЗСУ підтвердили, що “вагнерівці” присутні на території Східного угруповання військ.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button