Україна

В Україну привезли 150 тонн гумдопомоги з Хорватії


В Україну привезли 150 тонн гумдопомоги з Хорватії

Вантаж включає продукти харчування, засоби особистої гігієни, одяг, предмети першої необхідності, а також дезінфікуючі засоби для обробки операційних та хірургічних інструментів.

В Україну доставлено 150 тонн гуманітарної допомоги: продукти харчування, засоби особистої гігієни, одяг для дорослих та дітей, інші предмети першої необхідності, а також 13 тонн дезінфікуючих засобів для обробки операційних та хірургічних інструментів, які буде передано кільком медзакладам на території країни. Про це повідомила прес-служба благодійного фонду Favbet Foundation, за сприяння якого доставлено допомогу.

“У співпраці Favbet Foundation та хорватського об’єднання Dobro Dobrim вже доставили понад 80% гумдопомоги, решта надійде згодом”, – говориться в повідомленні.

Нагадаємо, на початку тижня повідомлялося, що за сприяння цього фонду захисники України на запорізькому напрямку отримали квадрокоптерита зарядні станції.


Favbet Foundation – благодійний фонд, заснований у 2020 році. Фонд підтримує ініціативи у сфері освіти, здоров’я та спортивного розвитку, проте наразі 95% проектів орієнтовані на допомогу Збройним силам та населенню України.

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button