Україна

В Україну не пустили російську модель (Відео)

Ідеться про російську модель Еліну Бурлакову, вона по прибуттю у Київ із Варшави отримала штраф, а також заборону на в'їзд до України строком 3 роки

Прикордонники міжнародного аеропорту “Київ” (Жуляни) затримали на паспортному контролі громадянку Росії, її не пустили, оскільки вона незаконно відвідувала анексований Крим.

Ідеться про російську модель Еліну Бурлакову, вона по прибуттю у Київ із Варшави отримала штраф, а також заборону на в’їзд до України строком 3 роки, – інформує 1News.

Громадянка РФ прибула в аеропорт “Київ” авіарейсом із Варшави. Під час оформлення та необхідних заходів контролю прикордонники встановили, що росіянка неодноразово незаконно їздила на окупований півострів.

Охоронці кордону з’ясували, що росіянка 2000 року народження, останній раз відвідувала ТОТ АР Крим в липні 2021 року, де брала участь в модельних зйомках. Туди жінка потрапила авіасполученням з Москви.

Як результат, іноземка отримала відмову в перетині українського кордону, а ще прикордонники проставили їй заборону в’їзду на три роки.

Бурлакова у своєму Instagram також повідомила про затримання та зазначила, що приїзд в Україну був “поганою ідеєю”.

Модель розповіла, що правоохоронці побачили її фото в Instagram, де вона у Криму, і закликала росіян “ретельно приховувати” інформацію від українських правоохоронців про поїздки на півострів.

Зокрема Бурлакова показала у мережі виписану постанову про адміністративне правопорушення, за яке передбачене 5 тисяч гривень штрафу.

Джерело: Держприкордонслужба

Back to top button