Україна

В Україну доставили першу партію 122 мм артилерійських пострілів


В Україну доставили першу партію 122 мм артилерійських пострілів

Мова про артилерійські постріли 122 мм – “повітря” для артилерійських систем Д-30 та 2С1 Гвоздика.

Перші партії 122 мм осколково-фугасних артилерійських пострілів з повним зарядом, які виробляються у партнерстві з одним із боєприпасних холдингів Східної Європи, успішно доставили в Україну. Про це повідомила компанія Українська Бронетехніка в себе у Facebook.

“Артилерійські постріли 122 мм – “повітря” для артилерійських систем Д-30 та 2С1 Гвоздика. Осколково-фугасні снаряди 122 мм ефективні у враженні ворожих позицій, ліній оборони та бронетехніки. Забезпеченість наших артилеристів такими пострілами – запорука успішності контрнаступу”, – йдеться в повідомленні.

Компанія зазначила, що вона “відновила коопераційні зв’язки та об’єднала виробників компонентів з кількох країн Європи” і тепер “продовжить доставляти нашим захисникам тисячі таких пострілів”.

Нагадаємо, компанія Українська Бронетехніка налагодила разом із двома країнами НАТО спільне виробництво мінометних мін калібру 120 мм.

Додамо, що президент Володимир Зеленський анонсував проведення в Україні восени Форуму оборонних індустрій. Участь у цьому заході обов’язково візьмуть українські й іноземні виробники зброї.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button