Україна

В Україні з’явився Telegram-бот з правилами підготовки до НС – 1News


Фото з відкритих джерел

Він має назву “Готовий до всього”

В Україні запустили Telegram-бот “Готовий до всього”, в якому зібрано правила підготовки до надзвичайних ситуацій та поради щодо того, як діяти у разі небезпеки.

Серед пунктів меню бота: “Як вижити цивільному”, “Іду захищати Україну”, “Небезпечні ситуації”, “Інформаційна безпека”, “Що підготувати та купити”, а також “Джерела інформації бота”. Серед останніх, наприклад, позначено пам’ятку для сім’ї “Як діяти у кризовій ситуації” Волонтерської групи #миготові, Брошура “У разі надзвичайної ситуації чи війни”, підготовлена Центром стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки та інші.

При виборі, наприклад, пункту меню “Що підготувати та купити” користувач перенаправляється на список, який включає поради “Як підготувати свій дім”, “Як зібрати рюкзаки безпеки”, “Аптечка” та “Домашні тварини”.

1News за темою: У Києві представили план на випадок надзвичайної ситуації: Що про це відомо

Нагадаємо, раніше Twitter дозволив розробникам додавати ярлики до автоматизованих облікових записів, тобто ботів, щоб їх можна було відрізняти від живих користувачів. Крім того, соцмережа працює над ярликом, який “увічнить” пам’ять померлих людей.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button