Україна

В Україні вже понад 800 “пунктів незламності”


В Україні вже понад 800 пунктів незламності

У зв’язку з масовими відключеннями світла і тепла через атаки РФ поліцейські дільниці також працюватимуть як “пункти незламності”.

 

В Україні розгорнули вже понад 800 пунктів незламності, додаткові стаціонарні пункти запрацюють найближчим часом. Про це заявили в Офісі Президента.
 
“Провели оперативну нараду з керівниками областей та міст, представниками ДСНС, Міненерго, Мінрегіону, Мінекономіки та Нацбанку. Найголовніше питання, звісно – енергетика та робота фахівців з її відновлення, а також оперативне розгортання “пунктів незламності”. Станом на цей момент рятувальники розгорнули вже понад 800 ПН. Буквально найближчим часом запрацюють додаткові стаціонарні пункти незламності”, – йдеться у повідомленні.
 
Як зазначили в Нацполіції, у зв’язку з масовими відключеннями світла та тепла через російські атаки поліцейські дільниі в Україні працюватимуть як “пункти незламності”.
 
За словами голови Нацполіції Ігоря Клименка, всі відділення поліції України зараз працюють у повному обсязі, обладнані генераторами та готові приймати людей.
 
Повідомляється, що для українців відкрито понад 1200 відділень поліції.
 
Нагадаємо, у всіх регіонах України через ракетну атаку РФ ввели аварійні відключення електроенергії, які триватимуть протягом доби.
 
 
 
 
Новини від Кореспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button