Україна

В Україні скасували відключення у денні години


В Україні скасували відключення у денні години

Станом на ранок через бойові дії і з технічних причин повністю та частково знеструмлені 512 населених пунктів.

У середу в денні години відключення електроенергії скасовані майже по всій країні. Про це повідомило Укренерго 24 липня.

Так, з 09:30 до 16:00 скасовані відключення у Києві та Київській, Житомирській, Чернігівській, Черкаській, Дніпропетровській, Донецькій, Кіровоградській, Запорізькій, Харківській, Сумській, Полтавській (частково), Вінницькій і Хмельницькій областях.

З 8:20 до 18:00 відключення скасовані у Львівській, Рівненській, Волинській, Івано-Франківській, Закарпатській, Тернопільській Чернівецькій, Херсонській, Миколаївській і Одеській областях.

Разом з тим станом на ранок через бойові дії і з технічних причин повністю та частково знеструмлені 512 населених пунктів. Через бойові дії є знеструмлення у Донецькій, Сумській, Харківській, Херсонській областях. А з технічних причин знеструмлювалися споживачі у Кіровоградській, Сумській і Чернігівській області. 

Сьогодні Україна імпортує електроенергію з Румунії, Словаччини, Польщі, Угорщини і Молдови загальним обсягом 26 528 МВт-год, з максимальною потужністю 1 321 МВт.

Експорт не відбувається і не передбачається.

Нагадаємо, 22 липня в Укренерго анонсували “хороші новини” щодо світла. У компанії вважають, що дефіцит в енергосистемі буде поступово зменшуватись у серпні-жовтні, якщо не буде нових масштабних атак Росії.

А вчора Укренерго кілька разів зменшувало обсяги відключень. У 12 областях вони мінімальні через активну роботу сонячних електростанцій і постачання електроенергії з Польщі.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

nineteen + eight =

Back to top button