Україна

В Україні можуть встановити обмеження руху великовантажного транспорту і автобусів

На території засніжених областей та у Києві можуть встановити обмеження руху великовантажного транспорту і автобусів. “Ці заходи необхідні, щоб захистити життя і здоров’я всіх учасників дорожнього руху, яке може опинитися під загрозою через негоду”, – підкреслюють в Нацполіціі. Про це пише 1NEWS, посилаючись на Gazeta.ua.

Правоохоронці закликають утриматись від поїздок на власному транспорті.

На дорогах очікують ожеледицю. 8 і 9 лютого сильний сніг та хуртовини у західних, північних, центральних і східних областях України. 8 лютого в південних областях і на Прикарпатті очікується сніг з переходом в дощ, ожеледь і налипання мокрого снігу. На Закарпатті – дощ. Вдень 9 лютого синоптики прогнозують на заході і півдні країни припинення опадів.

“Зараз ситуація на дорогах, де очікується негода, контрольована та проїзд автомобільними дорогами державного значення забезпечений. Комунальні організації обробляють проїжджі частини протиожеледними засобами”, – підкреслюють в Нацполіції.

Вчора Укргідрометцентр оголосив штормове попередження про погіршення погодних умов 7 та 8 лютого. За прогнозами, сьогодні варто очікувати ожеледі на дорогах. У багатьох західних і північних регіонах насипле до 40 см снігу.

Back to top button