Україна

В Україні мають намір створити Маріупольську військову адміністрацію


В Україні мають намір створити Маріупольську військову адміністрацію

Депутати Маріупольської міськради жодного разу не збиралися на засідання від початку повномасштабного вторгнення Росії до України.

В Україні вже найближчим часом може бути створена Маріупольська військова адміністрація. Про це у понеділок, 13 березня, повідомив голова Донецької ОВУ Павло Кириленко у Facebook
 
Він зазначив, що від початку війни депутати міськради Маріуполя жодного разу не збиралися на засідання.
 
“Найближчим часом буде вирішено питання створення Маріупольської військової адміністрації. Це ситуація показова, і цілком можливо, що саме так відбуватиметься і в інших громадах у разі поновлення роботи місцевих рад, обраних на виборах 2020 року”, – написав Кириленко.
 
Варто зауважити, що раніше депутати Маріупольської міськради зверталися до Кириленка із проханням ініціювати створення міської військової адміністрації Маріуполя. Але, при цьому, одного рішення Донецької ОВА недостатньо, для цього необхідне затвердження президента України Володимира Зеленського.
 
Тим часом, міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук заявила, що окупанти готуються тікати із захоплених ними територій.
 
Також повідомлялося, що на тимчасово захоплених територіях Донецької області росіяни не можуть набрати достатню кількість людей у фейкові органи окупаційної адміністрації. 

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button