Україна

В РБ чоловіка змусили вибачатися на камеру “за образу” найманця ПВК Вагнер


В РБ чоловіка змусили вибачатися на камеру за образу найманця ПВК Вагнер

Білорус зробив зауваження відвідувачу пошти з шевроном ПВК Вагнер на одязі. Останньому це не сподобалось і він пожалівся в ГУБОЗіК.

Білорус зробив зауваження “вагнерівцю”, а той пожалівся в Головне управління по боротьбі з організованою злочинністю і корупцією (ГУБОЗіК) в Білорусі. Згодом “кривдника” російського найманця затримали і змусили вибачитися на камеру. Про це повідомило білоруське видання Зеркало.

ЗМІ зазначає, що чоловік зробив зауваження відвідувачу пошти з шевроном ПВК Вагнер на одязі та держпрапором. “Вагнерівцю” це не сподабалося і він пожалівся в ГУБОЗіК. Зрештою, “кривдника” затримали і змусили вибачатися на камеру, а саме покаяння виклали в Мережу.

На кадрах ролика можна побачити синець на лобі білоруса.

“19 вересня 2023 року перебуваючи у відділенні пошти я побачив чоловіка, у якого символи приватної військової компанії Вагнера і наклеєний державний прапор Республіки Білорусь. Я цю людину, мені не знайому, зняв на мобільний телефон і образив”, – заявив на камеру громадянин РБ.


Зазначимо, що парламентська асамблея ОБСЄ визнає ПВК Вагнер терористичною організацією, а США визначають її як “транснаціональну злочинну організацію”. 

 Фото затриманого білоруса 

Нагадаємо,  влада Білорусі видає паспорти зі новими іменами бойовикам Вагнера.

Разом з тим, у Кремлі заявили, що поки не знають про перспективи ПВК Вагнер після смерті її засновника Євгенія Пригожина, до того ж такою структури юридично не існує.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button