Україна

В ОП вказали на альтернативу допомозі Україні


В ОП вказали на альтернативу допомозі Україні

Будь-яка дискусія про необхідність продовження військової допомоги Україні має незмінно базуватися на єдиній катастрофічній альтернативі, зазначив Михайло Подоляк.

Будь-яка альтернатива військовій допомозі Україні – це збереження фашистського режиму у Росії. Про це написав радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк у Twitterу вывторок, 5 грудня.

“Реальна альтернатива військовій допомозі Україні набагато темніша і зловісніша за дискусії про шахові ходи. Йдеться про збереження тотально агресивного і зразкового фашистського режиму Російської Федерації, який повністю перетворив свій внутрішній ринок на трудовий мілітаристський табір для досягнення однієї єдиної мети: накопичення ресурсів і можливостей для наступних військових вторгнень і знищення сучасного глобального консенсусу на основі договору”, – заявив Подоляк.

За його словами, будь-яка дискусія про необхідність продовження військової допомоги Україні має незмінно базуватися на єдиній (катастрофічній) альтернативі – “замороженому конфлікті”.

І цей “заморожений” стан, як підкреслив Подоляк, відбувається не в якомусь абстрактному царстві “політичної доцільності”, а на тлі масштабної різанини мирного населення, великої війни, величезної кількості однозначних військових злочинів і злочинів проти людства, показових і шокуючих геноцидних практик росіян на тимчасово окупованих територіях та постійного божевільного бажання Росії знищити Україну.

Раніше у вівторок стало відомо що президент України Володимир Зеленський виступить перед американськими сенаторами на секретному брифінгу за допомогою захищеного відеозв’язку.

Нагадаємо, у понеділок у Білому домі і Держдепі США виступили із закликом до Конгресу діяти якомога швидше, оскільки попереднє фінансування для допомоги Україні практично вичерпане.

Тим часом лідер сенатської більшості Чак Шумер призначив перше процедурне голосування щодо додаткового пакета допомоги на 106 млрд доларів, запропонованого президентом Джо Байденом для України, а також видатки на допомогу Ізраїлю, Тайваню і захист кордону.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button