Події

‼️ Кирило Буданов власним прикладом мотивує бійців та командирів ГУР МО Україн…

‼️ Кирило Буданов власним прикладом мотивує бійців та командирів ГУР МО України
 
???? Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України генерал-майор Кирило Буданов іноді безпосередньо бере участь у спецопераціях сил української воєнної розвідки.
 
???? Інформацію про це підтвердив представник ГУР МО України Андрій Юсов під час інтерв’ю Софії Середі для «Української правди».
 
«[Спецоперація зі звільнення селища Руська Лозова на Харківщині наприкінці квітня 2022 року] ― це не єдиний приклад і не єдина операція, де Кирило Олексійович Буданов брав безпосередню участь. Він на власному прикладі показує і бійцям, і навіть командирам приклад мотивації, планування і реалізації завдань», ― розповів представник ГУР МО України.
 
???? На думку Андрія Юсова, воєнна розвідка України від цього лише виграє.
«Коли командир перебуває безпосередньо «на землі», знає і бачить, що відбувається, це дозволяє ухвалювати більш відповідальні і потрібні рішення», ― зазначив Андрій Юсов.

☝️ За словами представника ГУР МО України, ворог здійснив більше десятка замахів на генерал-майора Кирила Буданова та не припиняв спроб вплинути на роботу як української воєнної розвідки зокрема, так і всього сектору безпеки і оборони нашої держави загалом.
 
«ГУР продовжує свою ефективну роботу. Усі підрозділи, все, що стосується інформаційної роботи, збору даних і багатьох-багатьох інших напрямів (як публічних, так і непублічних) ані на годину не припиняли свою ефективну роботу. Те, що ворог намагається і буде намагатись впливати різними способами на роботу сектору безпеки і оборони, – буде. Але ГУР це не зупинить і не зупинило на жодну годину», – наголосив Андрій Юсов.

ГУР в інших соціальних мережах:
????Facebook ????YouTube ???? Viber ????Instagram ????Twitter ???? TikTok

Back to top button